OFK Beograd – U Jagodinu po kulskom receptu

Autor: Miloš Marković
petak 09.03.2012.
13:49
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Ohrabreni odličnim rezultatom sa prolećnog debija, Romantičari puni optimizma kreću put Jagodine.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

OFK Beograd u 17. kolu Jelen Super lige gostuje fudbalskom klubu Jagodina, Romantičari žele da ponove dobru igru i rezultat zabeležen u Kuli.

"Mi očekujemo da se ponovi partija iz Kule, drugo poluvreme smo odigrali zaista odlično, a u nastavku verujemo da možemo da pružimo identične partije i da odigramo kvalitetno ovaj deo sezone." poručio je trener OFK Beograda Branko Babić.

Jagodina je pokazala da će u nastavku sezone biti opasan rival, na prolećnoj premijeri ostvaren je trijumf nad Slobodom u Užicu.

"Mi smo u dobroj seriji, a Jagodina nije dobila od oktobra na svom terenu. Ipak, radi se jednoj borbenoj ekipi, protiv koje mora da se odigra mnogo dobro. Imaju trenera Simu Krunića kojeg izuzetno cenim.“ ističe popularni Sosa Babić.

Tradicija Romantičara protiv Jagodine dovoljna je za optimizam kod fudbalera Marka Petkovića.

"Protiv Jagodine, već duže vreme nismo primili gol i nadam se da će tako i ostati. Očekujem da će domaćin napadati, ali verujem u svoju ekipu i zadnju liniju odbrane. Pokušaćemo da onemogućimo njihove napadače da se nađu u prilici za gol. Moramo biti i agresivni i skoncentrisani.“ rekao je Petković.

Utakmica u Jagodini se igra u subotu od 14 časova, ulaz na stadion je slobodan očekuje se dobra poseta jagodinske publike.


Ne propustite