OFK Beograd "upalio motore"

Autor: Miloš Marković
sreda 27.06.2012.
12:56
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Romantičari su danas i zvanično započeli pripreme za narednu sezonu u kojoj se obećava “lepršava igra”.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Zajedno sa Zoranom Lončarom, sportskim direktorom kluba i Drakčetom Dimitrijevićem, članom Upravnog odbora, novi šef stručnog štaba OFK Beograda Stevica Kuzmanovski je danas odradio prozivku i zvanično proglasio start priprema za narednu sezonu.

Zajednički stav i cilj čelnih ljudi OFK Beograda je povratak kluba na mesto koje mu pripada, kao i što bolji plasman u domaćem šampionatu.

Trener Kuzmanovski obećava vredan rad na treninzima i pripremama kako bi se stiglo do željenih rezultata.

"Nećemo puno pričati, na nama je da radimo. Očekuje nas naporan period, 54 treninga i minimum 8 utakmica. Pred nama su put u Krivaju i put u Sloveniju, gde ćemo pokušati da se dobro spremimo, a kroz utakmice da se i uigramo, kako bismo što spremniji ušli u novi šampionat", rekao je Kuzmanovski.

Igrač od kojeg se dosta očekuje u narednoj sezoni, Marko Petković, ističe da OFK Beograd želi da igra lep, atraktivan i produktivan fudbal.

"Novi početak je pred nama, ali ambicije ostaju iste. OFK Beograd traži visok plasman, ali i afirmaciju mladih igrača. Poznata je filozofija koja forsira igrače iz omladinskog pogona. Medjutim i pored svega navedenog, nikada nismo imali opterećenje rezultata. Pokušaćemo da gajimo lepršavu i ofanzivnu igru i da ćemo na taj način doći do dobrih rezultata i do povratka publike na stadion.", rekao je Petković.

Visoke ambicije potvrdio je i Veseljko Trivunović.

"Imamo odličan spoj mladosti i iskustva, imamo igrače koji mogu da najave visoke domete, dobre rezultate, ali i visok plasman OFK Beograda.", rekao je on.


Ne propustite