OFK - Čavrićeva golčina obeležila gostovanje u Banjaluci

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.09.2013.
14:57
Izvor: Sportske.net

Prvenstvenu pauzu, fudbaleri OFK Beograda iskoristili su za prijateljsku utakmicu protiv Borca u Banjaluci, gde su trijumfovali uz sjajan gol mladog Aleksandra Čavrića.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Prijateljski odnosi banjalučkog Borca i OFK Beograda učvršćeni su gostovanjem ''Romantičara'' u Banjaluci tokom aktuelne pauze u prvenstvu.

OFK Beograd je pred oko 1.000 gledalaca na Gradskom stadionu u Banjaluci slavio sa 2-1, a meč je obeležio evrogol omladinskog reprezentativca Srbije Aleksandra Čavrića.

Posle par prilika na obe strane, Čavrić je u 24. minutu primio jednu loptu na grudi, prebacio svog čuvara i iz volej udarca matirao golmana Đorđića.

Vođstvo gostiju ostalo je na snazi do polovine drugog poluvremena, kada je Bogavac, posle kornera, duplirao prednost i praktično osigurao trijumf ekipe Zorana Milinkovića.

U samom finišu, domaći su golom Dujakovića uspeli da postignu počasni gol za konačnih 1-2.

OFK Beograd je nastupio u sledećem sastavu: B. Pavlović, P. Pavlović, Planić, Vasiljević, Adžić, Gajić, Ješić, Paločević, Perović, Čavrić i Damjanović. Igrali su još: Čupić, Radivojević, Bates, Bogavac, S. Kovačević, Z. Kovačević, Tutnjević i Belić.

Ne propustite