OFK najavljuje revanš Kragujevčanima

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.05.2013.
16:58
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda u četvrtak dočekuju kragujevački Radnički u 26. kolu domaće Superlige. Gostima ''gori pod nogama'', ali na Karaburmi najavljuju novu pobedu i potvrdu dobre forme ekipe u poslednje vreme.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Poseban motiv ''Romantičarima'' daje činjenica da su jesenas poraženi u Kragujevcu, pa u četvrtak pred svojim navijačima žele da se na adekvatan način revanširaju ekipi Dragoljuba Bekvalca.

Kapiten Nemanja Nikolić naglašava da je sada Radnički u poziciji u kojoj je OFK bio jesenas, pa veruje da će i ishod meča biti u korist domaćina.

''Cilj nam je da im se revanširamo za poraz od jesenas, ali i da nastavimo uspešnu seriju i pobedama okončamo prvenstvo. Ipak, moraćemo da pružimo svoj maksimum, da ostavimo 'srce na terenu''', ističe Nikolić.

Iskusni Ivica Jovanović je u sve boljoj golgeterskoj formi u poslednje vreme i trebalo bi da bude najveća opasnost po gol Kragujevčana.

''Ne obećavam golove, ali je jasno da igramo dobro, da smo u dobroj formi. Očekujem težak meč, ali ako ponovimo partiju iz Niša, mislim da ćemo osvojiti sva tri boda i revanširati se Radničkom za poraz iz jesenjeg dela sezone'', poručio je Jovanović.

Ne propustite