OFK - Novi kapiten obećao bolje dane

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.09.2013.
19:44
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Novi kapiten OFK Beograda debitovao je porazom na gostovanju Novom Pazaru ali se nada boljim rezultatima nakon pauze u šampionatu zbog obaveza reprezentacije.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Nakon što je Marko Petković pojačao Crvenu zvezdu u smirnaj prelaznog roka, kapitensku traku u ekipi OFK Beograda preuzeo je štoper Nikola Vasiljević.

Vasiljević je sa trakom na ruci debitovao prethodnog vikenda, ali u Novom Pazaru nije imao sreće da ulogu lidera kruniše pobedom.

"Imali smo svoje šanse na utakmici u Pazaru, ali nije bilo sreće da ih iskoristimo. Dobro radimo, dobro igramo, ali nas rezultat neće, a verujemo svi da će uskoro i to doći na svoje mesto" optimista je Vasiljević.

OFK je u prva četiri prvenstvena kola ostvario jedan trijumf i tri poraza, pa sa gol razlikom 5:2 zauzima tek dvanaestu poziciju na tabeli.

"Poboljšaće se i realizacija, kritika ne ide samo u tom smeru, odbrana verujem da će opet biti ona stara i da ćemo sve manje ostavljati posla Pavloviću na golu" ističe Vasiljević.

U Jelen Superligi na snazi je pauza usled obaveza reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za SP a kapiten "Romantičara" očekuje da od sredine septembra kola krenu u pravom smeru.

"Sledi nam pauza u prvenstvu. Moraćemo da analiziramo sve što nije štimalo u prethodna četiri kola i da ispravimo greške, kako bi dobar rad uz dobru igru krunisali pobedom protiv Radničkog na svom terenu pred našim navijačima" zaključuje Vasiljević.

Naredni meč u JSL fudbaleri OFK Beograda igraju 14. septembra na Karaburmi protiv jedne od vodećih timova u ligi, ekipe Radničkog iz Niša.

Ne propustite