OFK očekuje "romantično" proleće

Autor: Beta Beta
četvrtak 23.02.2012.
10:53
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Pobede nad ekipama koje su redovni učesnici evropskih takmičenja, dobar su znak pred početak prolećnog dela sezone za OFK Beograd.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Na osnovu poslednje dve utakmice i sudeći po formi koja se polako nazire, OFK Beograd je sve spremniji za mirno i "romantično" proleće u Jelen Super ligi.

Beogradska ekipa je zabeležila veliku pobedu nad moskovskim Dinamom, u taboru Romantičara ne kriju zadovoljstvo ostvarenim na pripremama u Antaliji.

"Posle rezultatski lošijeg starta na pripremama u Antaliji, došle su i pobede i to protiv ekipa koje su redovni učesnici evropskih takmičenja."

"Polako dolazi pas igra na svoje mesto. Mislim da je to ono što nas krasi i što će obeležiti proleće. Takodje smatram da ćemo mi biti ta ekipa koja će dominirati na terenu i diktirati tempo svih devedeset minuta." izjavio je Miloš Mijić.

Brzonogi vezista dodaje da ekipa sazreva iz dana u dan i kaže da je to rezultat činjenice da su momci već dugo vremena na okupu. Nada se da će dobri rezultati njegovog tima vratiti publiku na stadion.

"Ekipa jeste mlada, ali uz kvalitet koji posedujemo, doćiće i rezultati ili već dolaze, a verujem da će ovi poslednji vratiti publiku na Karaburmu." ističe. Mijić.

Dobru atmosferu ističe i Milan Rodić koji kaže da ekipa polako diže formu, da OFK dobro igra i da se to primećuje po rezultatima.

"Očekujemo svi da će to biti još bolje na proleće i što je najbitnije u prvenstvu. Trebalo bi da iskoristimo i sjajno raspoloženje koje nas prati. Mislim da pozitivna atmosfera koja je oko nas će doprineti da pravimo još bolje rezultate i da time povećamo broj navijača na stadionu." - istakao je Milan Rodić, potencijalni mladi reprezentativac.

Bojan Aleksić veruje da će na proleće tražiti karta više na Karaburmi.

"Atmosfera u ekipi je zaslužna za dobre partije, a ako budemo pružali partije kao protiv Moskve i Ocelula, verujem da će se na Karaburmi tražiti karta više. Naš najveći kvalitet je brz fudbal i golovi koji nas prate, a verujem da će ih biti dosta u nastavku prevenstva, naravno u protivničkim mrežama." optimista je Bojan Aleksić


Ne propustite