OFK-ova deca, oslonac reprezentacije

Autor: Beta Beta
sreda 21.08.2013.
15:50
Izvor: Beta

U poslednje vreme, OFK Beograd se sve više iskazuje kao pravi rasadnik talentovanih fudbalera.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Podsetimo, Marko Pavlovski, Aleksandar Čavrić, Petar Golubović i Stefan Čupić su na početku meseca ispisali novu stranicu istorije, osvojivši sa omladinskom reprezentacijom Srbije evropski tron, Marko Petković je pre nedelju dana predvodio mladu selekciju Srbije kao kapiten u pobedi protiv Makedonije, a sad je došao red na ''neke nove OFK-ove klince''.

Pozive za selekciju Srbije (igrači rođeni posle 01.01.1995.) su dobili i Saša Zdjelar, Uroš Matić i Nemanja Antonov od selektora Veljka Paunovića. Skoro ceo jedan tim iz redova OFK Beograda, što je pravi pokazatelj dobrog rada omladinske škole.

Ova selekcija će odigrati prijateljski meč protiv selekcije Crne Gore 21.08. u 18:15 u Staroj Pazovi.

U redovima naših omladinaca vlada optimizam, što potvrđuje i izjava Nemanje Antonova.

"Protiv ekipe Crne Gore idemo na pobedu i verujem da ćemo se radovati. Imamo odličan tim i u dobroj smo formi. Atmosfera nam je odličnom nivou i razlog je više da pružimo dobru partiju."

Saša Zdjelar se osvrnuo na više stvari.

"Nadamo se pobedi, kako bi se što bolje pripremili za predstojeće kvalifikacije. Klupske obaveze su nam tempirale formu, a mislim smo jako dobro krenuli i da smo imali peh u Subotici da na drugačiji način rešimo utakmicu.

Međutim, klub ne treba da brine. Imamo tim koji ima lepu budućnost, a dokaz da klub odlično radi je i taj, što i na ovom spisku ima tri imena iz naših redova"
, izjavio je Zdjelar.

Ne propustite