OFK promovisao 'kvartet', Vasilić poželeo trofej u Kupu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.02.2014.
15:28
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Superligaš sa Stare Karaburme promovisao je u utorak četvoricu fudbalera koji su u smirnaj prelaznog roka dogovorili saradnju sa "Romantičarima". Poslednja lasta, Jovica Vasilić, poželeo je da sa OFK-om dođe do trofeja u Kupu Srbije.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Čelnici OFK Beograda potrudili su se da u zimskom prelaznom roku treneru Milanu Milanoviću obezbede pojačanja sa kojima će strateg "Romantičara" moći da napadne trofej u nacionalnom Kupu ali i gornji deo tabele u Jelen Superligi.

"Romantičari" su u utorak predstavili četvoricu fudbalera koji su na Karaburmu stigli u smirnaj prelaznog roka, a kojima je spisak pojačanja zaokružen na 15 imena!

Poslednje laste zimskog prelaznog roka na Staroj Karaburmi bili su Mitar Novaković, Stojan Pilipović, Marko Gajić i Jovica Vasilić.

Iskusni Mitar Novaković povratnik je u redove OFK Beograda sa kojim planira osvajanje trofeja u Kupu Srbije.

"Drago mi je da sam sve vratio u OFK Beograd, imam veliku želju da osvojim kup, znam da je ekipa mlada, ali verujem da možemo i daleko da doguramo prvenstvu" rekao je Novaković.

Dvojac Pilipović - Vasilić stiže iz užičke Slobode. I dok je Pilipović već počeo da trenira sa Slobodom, Vasilić će prvi trening sa plavo-belima imati tokom današnjeg dana.

"Ekipa je odlično pripremljena, spremna za start sezone i za sve izazove koji nas očekuju. Želja za uspesima u ovoj sezoni me je i vratila na Karaburmu, a uz pojačanja koja su stigla, ovaj tim može mnogo da ostvari ove sezone" rekao je Pilipović a na njegove reči nadovezao se Jovica Vasilić,

"Korak više u karijeri je i osvajanje kupa, što mi je velika želja, slažem se sa saigračima da imamo dobru ekipu, a verujem da ćemo to i pokazati na terenu. OFK Beograd je veliki klub, klub sa tradicijom i zaslužuje da u svoje vitrine vrati trofej kupa Srbije" zaključio je doskorašnji kapiten Slobode.

Najmlađi među pobrojanima je Marko Gajić, momak koji stiže iz ekipe Radničkog iz Nove Pazove a koji igra na poziciji štopera.

"Velika mi je čast obući dres OFK Beograda i biti u društvu ovakvih igrača. Svima nama je isti cilj i mislim da možemo da ostvarimo zacrtano. Na nama je da dokažemo to i na terenu, a i da obradujemo navijače" poručio je Gajić.

OFK Begrad je u zimskom prelaznom roku doveo Dimitrija Tomovića (Bane), Vitalija Bulata (Novi Pazar), Miloša Obradovića (Novi Pazar), Zlatka Zečevića (Rabotnički), Danila Pilicu (Kolubara), Nikolu Šipčića (slobodan igrač), Aleksandra Stanisavljevića (Sloga PM), Dejana Zarubicu (Sutjeska), Uroša Nenadovića (Vojvodina - pozajmica), Predraga Stankovića (Brodarac), Stojana Pilipovića (Sloboda Point), Milana Savića (Gent), Jovicu Vasilića (Sloboda Point), Mitra Novakovića (Tobol) i Marka Gajića (Radnićki NP).

Klub su napustili Ivica Jovanović, Stevan Bates, Petar Golubović i Bojan Pavlović pa nema sumnje da "Romantičari" u drugi deo sezone ulaze znatno jači nego lani.

Prvi meč u prolećnom delu sezone OFK Beograd igra u gostima protiv ekipe Voždovca u subotu od 13 časova i 30 minuta.

Ne propustite