OFK u Ivanjicu sa pojačanjima

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.09.2012.
14:57
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda sutra putuju u Ivanjicu gde su u okviru sedmog kola JSL sastaju sa ekipom Javora a uoči sutrašnjeg meča predstavljena su i pojačanja koje je stručni štab kluba sa Karaburme dobio prethodnih dana.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Osokoljni ubedljivom pobedom u šesnaestini finala Kupa Srbije nad ekipom Sloge iz Kraljeva fudbaleri OFK Beograda sutra kreću na teško gostovanje u Ivanjicu.

Javor slovi za jednog od najčvršćih protivnika kada igra na svom terenu i toga je svestan Zoran Milinković koji će u Ivanjici biti suočen sa kadrovskim problemima jer nekoliko igrača neće biti spremno za sutrašnji duel.

"Svesni smo situacije u kojoj se nalazimo i onoga što nas očekuje, ali se nadamo najboljem izdanju i dobrom rezultatu u Ivanjici. Što se tiče kadrovske slike i ovog puta smo bez Lukača i Bogavca, kao i Rodića koji ima blagu prehladu, ali na nama je da se pripremimo na najbolji način za utakmicu i da ostvarimo pozitivan rezultat" rekao je Zoran Milinković kome su se na konferenciji za medije pridružili novi članovi stručnog štaba ekipe OFK Beograda.

OFK Beograd

U pitanju su treneri Radivoje Radaković i Marko Perović. Dvojica vrhunskih stručnjaka pomagaće Zoranu Milinkoviću na Karaburmi a sportski direktor Zoran Lončar imao je to zadovoljstvo da predstavi pojačanja.

"U dogovoru sa šefom stručnog štaba napravili smo vrhunske poteze, doveli smo dva stručnjaka i što mi je posebno drago otrgli smo ih iz ruku drugih zainteresovanih strana. Radi se o Marku Peroviću koji se već pokazao i dokazao i o Radivoju Radakoviću koji je ozbiljno i veliko pojačanje. Sa ova dva stručnjaka, verujem da vrlo brzo izlazimo iz situacije u kojoj se nalazimo i dižemo OFK Beograd na nivo koji zaslužuje jedan klub koji je napunio 101 godinu" rekao je sportski direktor Zoran Lončar.

Tako će "Romatičari" sa pojačanjima u stručnom štabu pokušati u nastavku šampionata da promene lošu sliku koja je pratila taj klub od početka sezone.

Prvi test za "renovirani" OFK Beograd biće sutrašnji meč u Ivanjici koji počinje u 16 časova.

Ne propustite