OFK u Kupu traži izlaz iz krize

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.10.2013.
19:00
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Posle dva vezana poraza na svom terenu u Superligi, fudbaleri OFK Beograda dočekuju ekipu Jedinstvo Puteva iz Užica, u pokušaju da izbore plasman u četvrtfinale nacionalnog Kupa.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Porazi na Karaburmi od kragujevačkog Radničkog i Vojvodine nisu preterano uzdrmali ekipu OFK Beograda, uoči duela sa Užičanima u sredu, u osmini finala Kupa Srbije.

Bar takvo mišljenje ima talentovani fudbaler ''Romantičara'' Saša Zdjelar, koji je uveren da će protiv Jedinstva njegov tim prikazati svoje pravo lice.

''Moramo da zaboravimo utakmice sa Radničkim i Vojvodinom i da nastavimo da radimo punom parom i dalje. Nadam se konsolidaciji redova što pre i očekujem da već u sredu u kupu odigramo bolju partiju protiv užičkog Jedinstva.

Teško je iz ove situacije sagledati naredne mečeve i budućnost, jer nam trenitno nije nimalo prijatno, ali verujem da imamo dobar tim i da ćemo tek pokazati koliko vredimo'',
ističe Zdjelar.

On smatra da u prethodnim mečevima OFK Beograd nije imao ni sreće, pa se nada da će se to sve vratiti u sredo od 14 časova, za kada je zakazan početak ovog meča na Karaburmi.

''Stvarali smo šanse, ali lopta jednostavno nije išla u smeru da se zatrese protivnička mreža. Vreme je da krenemo na gore, mada je potrebno i malo strpljenja, tim je jako mlad i tek će pokazati svoj kvalitet'', zaključio je Zdjelar.

Ne propustite