OFK u najjačem sastavu ide na Zvezdu!

Autor: Beta Beta
petak 23.05.2014.
13:58
Izvor: Beta

Trener fudbalera OFK Beograda Zlatko Krmpotić rekao je danas da će u predstojećoj utakmici 29. kola Super lige Srbije protiv Crvene zvezde izvesti najjači tim.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Vlada Srbije ukinula je danas vanrednu situaciju, nakon čega je odlučeno da se utakmice poslednja dva kola Super lige Srbije odigraju u nedelju, odnosno u sredu, od 17 časova.

"Onog momenta kada smo zvanično obavešteni da se prvenstvo nastavlja u nedelju, vratili smo u klub svih osam reprezentativaca i oni su danas bili na treningu OFK Beograda.", rekao je trtener Romantičara.

Krmpotić se osvrnuo i na maliciozna pisanja medija da će OFK protiv Crvene zvezde igrati sa drugim timom.

"Nije istina ono što pišu pojedini mediji, da ćemo igrati sa drugim timom. U nedelju izlazimo sa najjačim timom, svi igrači su mi na raspolaganju, osim Nemanje Antonova koji ima kartone", rekao je Krmpotić za klupski sajt.

U konkurenciji za sastav protiv Zvezde će biti i mladi reprezentativci Stefan Čupić, Bogdan Planić i Aleksandar Čavrić, omladinski reprezentativci Dejan Dražić, Saša Zdjelar i Milan Gajić, ali i makedonski reprezentativac Darko Micevski.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 68 bodova i ima tri više od Partizana i ako u nedelju pobedi OFK Beograd prekinuće šestogodišnju dominaciju crno-belih i osvojiće titulu.

Ne propustite