OFK "ukrao" Planića Jagodini

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.06.2013.
14:21
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Iako je defanzivac Jedinstva iz Užica bio na pragu prelaska u Jagodinu, njegova promocija izvršena je na Karaburmi gde je zadužio plavo-beli dres OFK Beograda.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

OFK Beograd je najavio da će danas promovisati prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku a niko nije mogao da sluti da se radi o Bogdanu Planiću koji je već viđen u redovima superligaša iz Jagodine.

Jagodinci su bili sigurni da će u narednoj sezoni defanzivac Jedinstva iz Užica obući njihov dres ali se ispostavilo da se Planić odlučio za OFK Beograd.

"Za nas je dolazak Planića bio ključan i možemo reći da bi, što se nas tiče, ovaj prelazni rok danas mogao biti završen" kazao je sportski direktor "Romantičara" Zoran Lončar.

Bogdan Planić igra na poziciji štopera a u prethodnoj sezoni odigrao je 32 utakmice i postigao dva gola za Jedinstvo u Prvoj ligi Srbije.

Momak je rođen 1992. godine i to je ono što su u OFK Beogradu prepoznali kao najvažniji podatak u Planićevom CV-u pored fudbalskih kvaliteta.

Jagodina je u ovom slučaju ostala kratkih rukava ali nema sumnje da će osvajač nacionalnog Kupa naći dobro rešenje kojim će nadomsetiti Planićev "beg" na Karaburmu.

Ne propustite