OFK zakazao prvu proveru, Petković očekuje sjajnu sezonu

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.07.2013.
14:16
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda u sredu će odigrati prvi kontrolni meč od početka priprema za novu sezonu, a bek Marko Petković veruje da će u narednom šampionatu ''Romantičari'' imati šta da pokažu. "Savet mladjima je da što pre shvate u kakvom se klubu nalaz

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Posle prvih sedam dana rada na pripremama u Beogradu, vreme je i za prvu proveru ekipe Zorana Milinkovića.

Prvi rival biće ekipa Hajduka sa Liona, a meč je zakazan za sredu od 17:30h na stadionu Hajduka.

Kad je u pitanju dosadašnji rad na pripremama, u ekipi OFK Beograda vlada zadovoljstvo, pa ima razloga i za optimizam kad su procene učinka u sledećoj sezoni u pitanju.

''Želimo da igramo što bolji i lepši fudbal i sezonu završiti na mestu koje vodi u Evropu, mislim da je vreme da pokažemo sav svoj raskošan talenat, a pokazali smo i da smo sve bliži samom vrhu našeg fudbala'', izjavio je defanzivac Marko Petković, inače i mladi reprezentativac Srbije.

Da iako je mlad, veoma zrelo razmišlja, Petković je pokazao i porulom upućenom mlađim igračima.

"Savet mlađima je da što pre shvate u kakvom se klubu nalaze, kakva je istorija iza OFK Beograda i čiji dres nose i da se u skladu sa tim i ponašaju i pružaju partije na terenu, a rezultati i napredak će doći"

A što se tiče reprezentativnih obaveza, Petković i na tom polju veruje u uspehe.

''Ostala nam je još jedna utakmica do početka kvalifikacija, a onda ćemo, verujem u to, uspeti da posle par godina pauze napravimo rezultat koji će nas odvesti na EP'', ističe Petković.

Ne propustite