Oglasio se i Micov: ''Momci, srećno na SP!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.08.2014.
20:09
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Posle selektora Aleksandra Đorđevića, i Vladimir Micov je večeras progovorio o njihovom međusobnom sukobu zbog koga on neće biti akter Svetskog prvenstva u Španiji.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Podsetimo, sukob se dogodio tokom druge četvrtine večerašnje utakmice protiv Novog Zelanda u ''Pioniru'', kada je Đorđević posle rasprave poslao Micova u svlačionicu.

Ali, izgleda da je Micov napravio veći disciplinski prekršaj nego što je u tom momentu izgledalo, pa je posle meča selektor poručio da na njega više ne računa.

Na konferenciji za novinare, Đorđević je, između ostalog, konstatovao i da su mnogo veći igrači od Micova nosili dres Srbije, ali ne na tako ''kukavički način'.

Nedugo zatim, ''otpisani'' Micov je u izjavi za ''Mondo'' izneo svoju verziju događaja.

Iako se na snimku sa utakmice videlo kako baca peškir dok odlazi u svlačionicu, on je to negirao, a takođe tvrdi i da ''ništa ružno'' nije rekao Đorđeviću.

''Želim samo da demantujem da je došlo do bilo kakvog bacanja peškira, pošto sam pročitao selektorovu izjavu. To nisam uradio, niti sam nešto ružno rekao, kako su preneli pojedini mediji'', ističe Micov.

On takođe podseća i da je imao veliku želju da nastupi na Svetskom prvenstvu, iako je imao zdravstvenih problema.

''Lekari su mi naredili da tri meseca mirujem zbog virusa jetre koji sam imao, a ja sam na svoju želju i svoju odgovornost posle dva meseca pristao da treniram i igram'', ističe Micov.

Ipak, svestan da popravnog kod Đorđevića više nema, ostalo mu je samo da svojim reprezentativnim drugovima poželi uspeh na SP.

''Momcima želim uspeh, a selektorovu odluku poštujem'', zaključio je Micov, a prenosi ''Mondo''.

Ne propustite