Okupile se Nišlije, cilj se zna - Superliga

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.01.2012.
19:36
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Fudbaleri niškog Radničkog danas su počeli sa pripremama za prolećni deo sezone u kome imaju najviše ambicije - plasman u elitni rang takmičenja. Na probi Liberijac Sokapi.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Ukupno 35 fudbalera okupilo se na prozivci trenera niškog Radničkog Aleksandra Kuzmanovića, koji će se u naredna dva meseca pripremati za prolećni deo sezone.

Između ostalih, pažnju je privukao fudbaler iz Liberije Kristijan Sokapi, koji će narednih dana biti na probi u ovom klubu.

Fudbaleri Radničkog počeli su pripreme za prolećni deo sezone u Prvoj ligi. Na prozivci bilo 35 fudbalera, a na probi je i igrač iz Liberije Kristijan Sokapi. Osim njega, još tri nova lica na prozivci su zimska pojačanja Bojan Đorđević, Aleksandar Petrović i Zoran Pešić. 

Kad su u pitanju odlasci, Boris Milekić, Aleksandar Mijatović i Nikola Miljković napustili su klub sa Čaira.  

''Ove nedelje ćemo u Nišu odraditi uvodni deo priprema. U četvrtak ćemo odraditi terensko testiranje, a sledeće nedelje imaćemo treninge dva puta dnevno. Sledi odlazak u Divljanu, a od 14. do 26. februara ćemo se pripremati u Budvi i tamo odigrati pet utakmica. Za sada znamo imena tri rivala, to su Petrovac, Mogren i Metalac iz Gornjeg Milanovca'', izjavio je trener Kuzmanović.

Radnički će 8. februara odigrati kontrolni meč sa Dubočicom, a tri dana kasnije sa Žitorađom u gostima. Po povratku iz Budve, 28. februara sledi duel Metalurgom u Skoplju.

''Imamo odličan sastav i mislim da možemo da izborimo plasman u Superligu. Ovde sam ponikao, Radnički mi je u srcu i voleo bih da i u Superligi branim boje ovog kluba'', poručio je Bojan Đorđević, jedno od najvećih pojačanja ove zime.


Ne propustite