Onjilo mašio, Mihajlović pogađao, Zvezda srušila Vršac

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 21.10.2013.
19:36
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su prijateljski meč sa ekipom Vršca, meč koji je završen rezultatom 4:0 za beogradski tim.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Predvođeni Vukanom Savićevićem, fudbaleri Crvene zvezde preslišali su ekipu iz četvrtog ranga takmičenja, ekipu Vršca u prijateljskom meču odigranom danas.

Crvena zvezda je na teren istrčala u sastavu Rajković, Luković, Lazić, Omega, Gogić, Nenadić, Jokić, Savićević, Đuričković, Onjilo, Mihajlović.

U nastavku igre priliku su dobili Trkulja, Arauho, Grujić, Ahčin, Čikić, Đorđević, dakle svi igrači sa klupe.

Strelci za Crvenu zvezdu bili su Onjilo, dvostruki strelac Mihjalović, te Grujić i Đorđević.

Beograđani su već od prvog minuta nametnuli svoj ritam igre, raspoloženo je u prvom delu bio Onjilo, koji je osim jednog gola, mogao da postigne još nekoliko. Ipak, neprecizan je bio danas tamnoputi napadač crveno-belih, u više navrata je šutirao u spoljni deo mreže, te u golmana Vrščana.

U drugom delu igre kapitensku traku je od Savićevića dobio Darko Lazović. Onjilo je ponovo bio jedan od agilnijih, tempo je donekle opao, ali su crveno-beli ipak i u drugom delu igre uspeli da postignu dva gola.

Današnji meč bio je dobra prilika da se treneru Stojanoviću namentu pojedini fudbaleri, pre svega Arauho, koji od svog dolaska u Crvenu zvezdu ne uspeva da izbije u prvi plan.


Ne propustite