Ono kad Nole 'bane' na konferenciju!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.03.2014.
19:20
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković našalio se sa Bugarinom Grigorom Dimitrovom tako što mu je upao na konferenciju za medije i postavio mu jedno jako interesantno pitanje.

Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube

Povezane vesti

Drugi teniser sveta "ne miruje" ni u Indijan Velsu. Poslednji šou koji je izveo na prvom Mastersu sezone naterao je Bugarina Grigora Dimitrova i novinare koji su došli na konferenciju da se dobro nasmeju.

Bugarski teniser davao je izjave nakon trijumfa nad Robinom Haseom a onda je odjednom Nole "banuo" na konferenciju.

Đoković se pridružio Dimitrovu za stolom i počeo da hvali Bugarinov fizički izgled, rekavši da je momak Marije Šarapove najlepši teniser na svetu.

"Moj prijatelj Grigor, najzgodniji momak na ATP Turu! Ti ne moraš mnogo da pričaš o tenisu, imao si dosta uspeha ove godine. Hajde da pričamo o tvom izgledu!" rekao je Đoković.

Potom je ustao sa stolice i otišao među predstavnike medije odakle je Dimitrovu postavio jedno jako interesantno pitanje.

"Koji ukus 'Šugarpove' ti se najviše dopada?" upitao je Novak, aludirajući na liniju slatkiša koju je pokrenula Marija Šarapova, devojka Grigora Dimitrova.



Američki izveštači iz Indijan Velsa pretpostavljaju da je sve to bila mala osveta za Vimbldon 2012, kada je upravo Šarapova prekinula Novakovu konferenciju za medije.

Interesantno je i to da bi Dimitrov i Đoković mogli da se sastanu u polufinalu Indijan Velsa ali će obojica morati da ostvare po tri trijumfa kako bi odigrali međusobni duel.

Ne propustite