Opomena u pravi čas...

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.07.2012.
20:21
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana porazom su okončali seriju kontrolnih mečeva na pripremama u Sloveniji. U najjačoj proveri do sada, šampion Srbije izgubio je od moskovske Lokomotive rezultatom 2:0, zahvaljujući veoma lošem početku. Povreda Pauljevića dodatno pojačala

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Boljke koje su nagoveštene u prethodna dva meča protiv Videotona i Šturma, fudbaleri Partizana pokazali su i večeras protiv Lokomotive, ali Moskovljani im ovog puta nisu dozvolili da na kraju dođu do preokreta i krajnjim rezultatom prikriju sada već evidentne slabosti.

Lokomotiva je slavila rezultatom 2:0, mnogo lakše nego što se to očekivalo, a sav posao ekipa Slavena Bilića završila je za samo osam uvodnih minuta.

U petom minutu Vojislav Stanković naivno je reagovao u duelu sa protivničkim igračem, oborio ga na gol-aut liniji i sudija je pokazao na belu tačku. Siguran realizator bio je Glušakov, za vođstvo Lokomotive od 1:0.

Tri minuta kasnije postavljen je konačni rezultat. Lako su Moskovljani probili odbranu crno-belih po desnoj strani, lopta je došla do Obine koji nije imao težak posao da iz neposredne blizine sprovede loptu u mrežu.

Ostatak meča protekao je u blagoj inicijativi Partizana, pokušavali su Beograđani da poprave utisak, ali izuzev prilika Markovića i Ilića u finišu prvog poluvremena nije bilo veće opasnosti po gol Lokomotive.

U nastavku je trener Vermezović promenio gotovo kompletnu postavu, ali njegovi igrači nisu našli put do mreže moskovske ekipe.

U finišu meča povredio se i novajlija Branko Pauljević, koji je na nosilima iznet sa terena, a pregledi u bolnici pokazaće o kakvoj se povredi radi.

Partizan: Stojković, Aksentijević, Aškovski, Ostojić, Stanković, Saša Marković, Babović, Tomić, Ilić Saša, Lazar Marković, Šćepović.

Klupa: Petrović, Pauljević, Miljković, Ivanov, Volkov, Lazevski, Lovre, Smiljanić, Babić, Vukić, Filip Marković, Brašanac, Knežević, Zabija, Jojić.




Ne propustite