Oprez, Subotica!

Autor: Boris Jovanović
petak 05.10.2012.
08:37
Izvor: Sportske.net

Osmesi u Zvezdi na sve strane nakon skoka na prvo mesto. Ipak, bliža prošlost opominje pred Suboticu. Crveno - beli pokazali karakter u preokretima?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

O Ivanjici niko više ne razmišlja, pre reprezentativne pauze potrebno je pobediti u Subotici, kako bi se zadržalo prvo mesto, bez obzira na ishod meča Partizana i Javora.

Spartak nije naivan rival, Zvezda je samo jednom pobedila Subotičane u poslednja tri meča, a sveža su sećanja na debakl prošle jeseni na severu zemlje. Takođe, 2010. su crveno - beli okrenuli rezultat, kada je Kaluđerović u finišu doneo pobedu od 2:1.

Sećate se verovatno tog meča, Subotičani su imali silne primedbe na suđenje u toj utakmici. Dodajmo i da je Spartak ostao pre dve sezone neporažen na "Marakani", meč je završio rezultatom 2:2.

Zvezda je ove sezone čak tri puta u sedam mečeva okrenula rezultat, što je poseban kvalitet, pokazalo se da tim ne gubi glavu ni kada protivnik postigne gol. Kao da ova nova ekipa ima više samopouzdanja.

"Imamo i veći izbor igrača, pogodili smo sa pojačanjima. Mnogo znači i povratak Milijaša, takvog igrača nismo imali, pravi je vođa. Moramo da zadržimo čelnu poziciju do kraja jeseni, da udarimo pečat tituli", rekao je "Sportu" v.d direktora Goran Vasilijević.

Inače, trener Janković će računati na sve igrače, u konkurenciji je i Maksimović koji se oporavio od povrede. Zvezda će sutra u Suboticu, meč je na programu u nedelju, crveno - beli neće biti bez podrške navijača, karte za meč se samo danas mogu kupiti na "Marakani".

Ne propustite