Optimizam u Pazaru: ''Imamo dobar tim i odličnog trenera!''

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.10.2012.
16:56
Izvor: Beta

Fudbaler Novog Pazara Emir Lotinac rekao je danas da će tim iskoristiti subotnji prijateljski meč sa Smederevom kao pripremu za seriju teških utakmica u Super ligi i kupu.

fknovipazar.net
fknovipazar.net

Povezane vesti

Pazar će u subotu biti domaćin Smederevu u prijateljskom meču i tako će iskoristiti ligašku pauzu zbog reprezentativnih mečeva.

"Dobro je što ćemo odmeriti snage sa Smederevom i tako zadržati kontinuitet igranja sa našim najjačim timovima. Posle toga nam sledi paklena nedelja i prvenstvene utakmice sa OFK Beogradom i Partizanom, a između toga i duel Kupa protiv Rada", rekao je Lotinac radiju Sto plus.

Smederevo i Novi Pazar su ove jeseni u četvrtom kolu Superlige odigrali 0:0. Poslednjeplasirani Smederevci su, inače, tokom nedelje promenili trenera, pa je Aleksandra Janjića zamenio Miloš Velebit.

"Smederevo ima dobru ekipu, ali izostali su rezultati. Nešto slično dešava se sa OFK Beogradom i Radničkim 1923, koji imaju mnogo bolje sastave nego što to tabela pokazuje", ocenio je Lotinac.

On je dodao da Novopazarci zasluženo drže šestu poziciju u Superligi, a da je bodovni učinak mogao da bude i bolji.

"Da smo imali podršku navijača, na našem stadionu bismo pobedili Spartak i ne bismo izgubili od Crvene zvezde. Takođe, nesrećno smo poraženi prošle nedelje u Jagodini. Zaslužujemo visok plasman, jer imamo dobar tim i odličnog trenera Dragoljuba Bekvalca", zaključio je Lotinac.

Prijateljska utakmica između Novog Pazara i Smedereva odigraće se u subotu u 15.30 časova.

Ne propustite