Optimizmom protiv snage (19.00)

Autor: Miloš Marković
četvrtak 15.03.2012.
09:12
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda Beograd hrabro ide na gostovanje vodećoj ekipi regionalne ABA lige. Svesni su izabranici Svetislava Pešića kakav je izazov pred njima, ali ne gube optimizam i nadu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Večeras se u Tel Avivu igra odloženi meč 23. kola ABA lige između domaćeg Makabija i Crvene zvezde Beograd.

Crveno-bela ekspedicija potpuno rasterećeno stigla je u Izrael gde će pokušati da se u što boljem svetlu prikaže protiv ekipe Makabija.

"Svi smo svesni da igramo protiv vicešampiona Evrope, veoma smo motivisani, ali biće jako teško. Makabiju se naravno ne preti, ali ono što možemo da obećamo je da ćemo da se borimo od prvog do poslednjeg minuta", rekao je Bojan Subotić.

Petostruki prvak Evrope, ubedljivo prvi tim ABA lige sa skorom od 22:1, protivnik je za svaki respekt. Ipak, Beograđani znaju svoj cilj od koga neće odustajati ni u Tel Avivu.

"Pred svaku utakmicu zacrtamo ciljeve i idemo sa namerom da što više tih ciljeva ispunimo. Ako to bude dovoljno, za pobedu - odlično. Trudićemo se da u meču sa Makabijem svaku četvrtinu posmatramo kao celinu za sebe", istakao je Nemanja Nedović, košarkaš Crvene zvezde.

Činjenica da je pred Makabijem okršaj sezone u Euroligi protiv ekipe Željka Obradovića, može usloviti određene izmene u timu domaćina koji će definitivno želeti da odmori neke od igrača pred najvažniji meč godine.

Sve u svemu, trebaće crveno-belima mnogo sreće i želje kako bi večeras od 19 časova velikom protivniku naneli tek drugi poraz u Nokia Areni.

Mogu li do tog poduhvata ostaje da se vidi.


Ne propustite