"Orlići" počinju "operaciju Evropsko prvenstvo"! (15.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.05.2014.
10:42
Izvor: Sportske.net

Omladinska reprezentacije Srbije u sredu kreće u borbu za mesto na Evropskom prvenstvu za igrače ispod 19 godina koje se održava u Mađarskoj u drugoj polovini jula.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije sačinjena od igrača mlađih od 19 godina u sredu igra prvi meč elitne runde kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo koje se održava u Mađarskoj u drugoj polovini jula.

"Orlići" se nalaze u grupi "4" sa selekcijama Republike Irske, Islanda i Turske a prvi rival biće im poslednjenavedena reprezentacija danas od 15 časova.

Utakmice elitne grupe "4" igraju se u Dablinu, prestonici Republike Irske u koju su naši omladinci doputovali u ponedeljak oko podneva.

Selektor Paunović neće moći da računa na usluge povređenog Predraga Rajkovića pa će njegovo mesto među stativama zauzeti Vanja Milinković-Savić, omladinac Vojvodine.

"Orlići" sa velikom dozom optimizma mogu da uđu u predstojeće mečeve jer u svojim redovima imaju neke od najtalentovanijih igrača Evrope među kojima su Sergej Milinković-Savić, Mijat Gaćinović, Danilo Pantić, Andrija Živković i Dejan Dražić.

Pored duela Srbije i Turske danas je na programu i okršaj Republike Irske i Islanda a utakmice drugog kola na programu su 30. maja.

Parovi 1. kola grupe 4:
28. maj
SRBIJA - Turska 15.00
Republika Irska - Island 20.00

30. maj
SRBIJA - Island 16.00
Turska - Republika Irska 20.00

2. jun
Republika Irska - SRBIJA 16.00
Island - Turska 16.00

Samo prvoplasirana reprezentacija u grupi izboriće mesto na Evropskom prvenstvu koje se igra u Mađarskoj od 19. do 31. jula 2014. godine.

Ne propustite