"Orlovi" dočekani aplauzom na "Maksimiru"

Autor: Beta Beta
četvrtak 21.03.2013.
19:06
Izvor: Beta

Iako pred sutrašnji duel Hrvatske i Srbije vlada velika tenzija, naše reprezentativce sačekao je aplauz na treningu koji su odradili od 18 časova na zagrebačkom "Maksimiru".

index.hr
index.hr

Povezane vesti

Fudbalski reprezentativci Srbije aplauzom su dočekani na današnjem treningu na stadionu Maksimir u Zagrebu pred utakmicu protiv Hrvatske.

Trening je za javnost bio otvoren samo prvih 15 minuta, a tokom tog dela prisustvovalo je oko 200 novinara, reportera i drugih gostiju.

Srpski fudbaleri su trening počeli lakim zagrevanjem i trčanjem, zatim su krenuli da rade sa loptom, a nakon toga su okupljeni oko terena morali da napuste stadion.

Selektor Srbije Siniša Mihajlović želeo je da ceo današnji trening bude otvoren kako za novinare, tako i za ostale "ljubitelje fudbala", ali je to zabranila zagrebačka policija zbog bezbednosti.

Tokom dana u Zagrebu se nalazio veliki broj policajaca koji su obezbeđivali kako reprezentativce, tako i srpske novinare.

Tokom puta, između hotela u kome su smešteni do stadiona, novinari su bili pod velikom policijskom pratnjom, a u trenutku kada je kolona prolazila pored hotela "Šeraton" u centru grada, kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović primetio je autobus sa predstavnicima srpskih medija i mahnuo im.

Utakmica između Hrvatske i Srbije u petom kolu Grupe A za Svetsko prvenstvo 2014. godine igraće se sutra u 18.00 na stadionu "Maksimir".

Ne propustite