"Orlovi" napustili Ljubljanu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.09.2013.
23:44
Izvor: Sportske.net

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković naložio je da ekspedicija našeg nacionalnog tima već večeras napusti Ljubljanu, kako bi igrači imali dva dana odmora pre povratka klupskim obavezama.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije završila je učešće na EP u Sloveniji pobedom nad Italijom i plasmanom na sedmu poziciju. Zavesa na Evropski šampionat zvanično će biti spuštena u nedelju uveče ali "Orlovi" neće iz "Stožica" pratiti rasplet u borbi za medalje.

"Treba sigurno da se izvinimo organizatorima, finalistima i svima ostalima, jer bi trebalo da svojim prisustvom uveličamo finale. Pogotovo što smo sa timovima Francuske i Litvanije ovde već igrali..." kazao je selektor Srbije.

Ivković je dodao da zbog obaveza u klubovima želi da se reprezentativci vrate kućama već u nedelju ujutru kako bi imali barem malo više vremena za odmor posle napora koje su prošli.

"Moramo da izađemo u susret i našim igračima, koji su profesionalci. Moramo da im se zahvalimo, da im se cela nacija zahvali što su odvojili vreme, ali već u utorak moraju da se jave svojim klubovima na posao, tako da ćemo večeras napustiti Ljubljanu. Sutrašnje finale ćemo gledati na televiziji" poručio je Ivković pred polazak za Srbiju.

Ivković je odmah nakon duela sa Italijanima dodao da će u utorak saopštiti da li ostaje na selektorskoj poziciji, kada se obrati novinarima na zvaničnoj konferenciji za medije.

Ne propustite