"Orlovi" ponovo slabiji od šampiona

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.09.2012.
11:58
Izvor: Sportske.net, ekonomac.com

Fudbaleri Ekonomca ostvarili su i drugu pobedu nad reprezentacijom Srbije. Nekompletni nacionalni tim i ovoga puta je bio lak plen za izabranike Ivana Božovića koje uskoro očekuju mečevi u Elitnoj rundi LŠ.

ekonomac.com
ekonomac.com

Povezane vesti

Šampion Srbije u malom fudbalu još jednom je savladao reprezentaciju Srbije koja je igrala bez pomoći igrača koji nastupaju baš za Ekonomac.

"Studenti" su tokom prethodne nedelje u hali "Jezero" ubedljivo savladali "Orlove" a isti scenario viđen je juče u sali hotela "Šumarice" u Kragujevcu.

Ekonomac je slavio rezultatom 9:2 a interesantno je da su sve golove na meču postigli igrači Ekonomca. Susret je otvorio autogol Rajčevića ali je nakon toga usledila poptuna ofanziva Ekonomca koju je predvodio sjajni Vladan Cvetanović.

Solo akcijom, koja je bila najlepša na susretu, doveo je "Studente" u vođstvo i nakon toga je postalo jasno da Srbija nema ni snage, ni taktičke uigranosti kojom bi se vratila u meč.

U utorak će Ekonomac i reprezentacija Srbije odigrati i treći pripremni meč, ali će ovoga puta Kragujevčani otputovati u Beograd.

Duel u srpskoj prestonici počeće u 12 časova i 30 minuta. Ekonomac za deset dana očekuju najvažniji mečevi u sezoni jer će u svom "Jezeru" pokušati da obezbedi plasman na fajnal-for LŠ što bi bio istorijski uspeh srpskog kluba.

Ne propustite