"Orlovi" se okupljaju pred najbitniji "let"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.04.2012.
15:46
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Futsal reprezentacija Srbije okupiće se 5. aprila u Staroj Pazovi pred revanš meč baraža za odlazak na SP koje se ove godine održava na Tajlandu. Pobeda je imperativ a svi u timu svesni su prilike koja se ukazala nacionalnom timu.

futsalbalkan.com
futsalbalkan.com

Povezane vesti

Nakon poraza (1:0) od reprezentacije Mađarske u prvom meču baraža u Đenđešu "Orlovi" će se sutra okupiti u Staroj Pazovi kako bi odradili mini pripreme pred nedeljni revanš meč koji će se igrati u "Pioniru".

Okupljanje reprezentativaca zakazano je za 14 časova a selektor je izvršio samo jednu promenu u odnosu na 25. mart kada je Srbija poražena u Mađarskoj. Umesto Jovana Đorđevića iz Marba na spisku se našao Dragan Đorđević iz Smedereva.

Kapiten nacionalnog tima Bojan Pavićević ne sumnja da su svi u ekipi spremni za najvažniju utakmicu u istoriji srpskog futsala.

"Pred nama je velika šansa koju nikako ne smemo da propustimo, a ishod utakmice sa Mađarskom umnogome bi mogao da odredi i dalji tok razvoja futsala u Srbiji. Plasman na Prvenstvo sveta bio bi šlag na tortu za sav naš trud u proteklom periodu. Kvalitet je na našoj strani, a ostaje nam da uz podršku publike prikažemo sve što možemo i stignemo do velikog slavlja" rekao je Pavićević uoči okupljanja reprezentativaca.

Meč sa Mađarima igra se u nedelju od 17 časova u hali "Pionir" a ulaz za publiku će biti besplatan. Srbiji odgovara svaka pobeda bez primljenog gola osim (1:0) jer bi to značilo odlazak u produžetke i, eventualno, izvođenje kaznenih udaraca.

Prvenstvo sveta održaće se od 1. do 16. novembra ove godine na Tajlandu.

Ne propustite