"Orlovi" sleteli u Brazil posle 11 sati leta!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.06.2014.
22:09
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija fudbalske reprezentacije Srbije doputovala je u Brazil letom iz Čikaga koji je trajao punih 11 časova.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Devet dana pre početka Mondijala u Brazilu fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je na poprište planetarne smotre!

Direktnim letom iz Čikaga "Orlovi" su posle 11 časova "mrcvarenja" stigli u Sao Paolo gde ih 6. juna očekuje duel sa selekcijom Brazila.

"Novosti" prenose da su predstavnici FSS, članovi stručkog štaba i reprezentativci Srbije bili podvrgnuti komplikovanoj proceduri carinske kontrole a potom je usledio kraći odmor na aerodromu u VIP prostorijama.

Uz jake mere obezbeđenja reprezentativci su ispraćeni u hotel u pratnji tri policijska motocikla i džipa a vožnja od aerodroma do mesta gde su se smestili trajala je dodatnih sat vremena.

"Ja sam globalno zadovoljan ambijentom i atmosferom. Kao reprezentativac bio sam na ovakvim turnejama i bilo je problema. Sada one zaista ne postoje i iskreno očekujem dobar rezultat protiv Brazila, koji je kao domaćin sigurno prvi favorit turnira" izjavio je po dolasku u Brazil v.d. selektora Ljubinko Drulović.

Reprezentacija Srbije sastaće se sa Brazilom 6. juna u Sao Paolu od 21 čas po srednjeevropskom vremenu a vama ostaje da još jednom pročitate vest od početka i zamislite da se radi o izveštaju sa dolaska našeg nacionalnog tima na SP na kojem će učestvovati umesto što pravi uvertiru za njegov početak.

Ne propustite