"Orlovi" u Užicu protiv selekcije novinara

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.11.2013.
12:07
Izvor: Sportske.net

Seniorska reprezentacija Srbije odigraće u Užicu revijalni meč 19. novembra a protivnik "Orlova" biće selekcija sastavljena od igrača koje će odabrati novinarska komisija, Milovan Rajevac i Ljubiša Stamenković.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

U nedostatku adekvatnog protivnika za drugi novembarski termin, u Fudbalskom savezu Srbije su odlučili da se 19. novembra odigra revijalna utakmica između "A" selekcije i selekcije novinara.

Za mesto odigravanja tog susreta odabran je "Gradski stadion" u Užicu a datum je 19. novembar. Tada će na teren istrčati izabranici Siniše Mihajlovića kojima će se suprotstaviti fudbaleri koje će selektirati novinarska komisija, Milovan Rajevac i Ljubiša Stamenković.

Trener Slobode iz Užica, novinari i proslavljeni fudbalski strateg Milovan Rajevac moći će da pozovu u tim sve igrače iz domaće lige ali i one iz inostranstva na koje Siniša Mihajlović ne računa.

Utakmica će biti odigrana u utorak, 19. novembra, od 20 časova a četiri dana pre nje Srbija će na megdan Rusiji u prijateljskom susretu u Abu Dabiju.

Ne propustite