"Orlovi" učestvuju na četiri pripremna turnira

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.06.2013.
14:14
Izvor: Beta

Košarkaška reprezentacija Srbije će se za predstojeće Evropsko prvenstvo pripremati u Beogradu i Sloveniji i učestvovaće na četiri međunarodna turnira.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Reprezentativci Srbije okupiće se 8. jula u Beogradu gde će do 15. jula uz treninge obaviti i testiranja. Oni će zatim, 15. jula otputovati na Kranjsku Goru, gde će boraviti do 28. jula.

Od 28. jula do 1. avgusta biće na Rogaškoj Slatini, a zatim će učestvovati na turniru u Celju, gde počinju zvanične pripremne utakmice. Na turniru, od 2. do 4. avgusta, učestvovaće i domaća Slovenija, Turska i Letonija.

Reprezentativci će se 4. avgusta vratiti u Beograd, gde će 10. i 11. avgusta, pored selekcija Turske, Slovenije i Ukrajine, učestvovati na "Trofeju Beograda".

Izabranici Dušana Ivkovića će 12. avgusta igrati prijateljsku utakmicu protiv Rusije i posle dva dana priprema u Beogradu, od 15. do 17. avgusta igraće na turniru u Francuskoj, gde će pored domaće učestvovati i reprezentacija Gruzije.

Nakon toga ekipa će do 22. avgusta trenirati u Srbiji, pa će od 23. do 25. avgusta učestvovati na turniru u Turskoj protiv Belorusije, Hrvatske i domaće Turske.

Reprezentativci se po završetku turnira vraćaju u Beograd gde će obaviti završne pripreme, a 2. septembra putuju u Sloveniju gde dva dana kasnije počinje Evropsko prvenstvo.

Srbija će se takmičiti u Grupi B u Jesenicama sa selekcijama Bosne i Hercegovine, Litvanije, Makedonije, Crne Gore i Letonije.

Ne propustite