"Orlovi" veruju u trijumf nad Francuskom

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.01.2014.
23:03
Izvor: Sportske.net

Reprezentativci Srbije od reda su se složili u oceni da su svojom lošom igrom dozvolili Rusima da dođu do pobede ali su, isto tako, poručili da veruju u trijumf nad Francuskom.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Kapiten Srbije Momir Ilić je rekao da ne zna zašto je njegova ekipa ispustila četiri gola prednosti u duelu sa Rusijom koji su naši najbolji rukometaši izgubili rezultatom 27:25.

"Da li je to do nervoze, da li smo nesigurni u sebe? Umesto da utakmicu lagano privedemo kraju, jer smo bolja ekipa, desi se da izgubimo. Jednostavno, nismo funkcionisali dobro, naročito u drugom poluvremenu. Izgubili smo utakmicu, tako je to", rekao je Ilić.

On je naveo da reprezentativci Srbije moraju da daju sve od sebe kako bi pobedili Francusku u narednom susretu.

"Tog dana sve treba da se 'potrefi', da svi imamo svoj dan. Samo tako možemo da trijumfujemo. Zašto, da ne? Nećemo se predati", istakao je kapiten srpskih rukometaša.

Petar Nenadić je kazao da su reprezentatici Srbije sami krivi za poraz od Rusije.

"Dosta smo grešili i u odbrani i u napadu. Opet smo promašili bilion zicera, što sa šest, sto sa devet metara. To je odlučilo pobednika. Mene boli to što protivnički timovi igraju napad po minut i po. To mi bode oči i smeta mi. Nismo odigrali na nivou koji znamo i zasluženo je Rusija pobedila", rekao je Nenadić.

Golman Strahinja Milić je naveo da je njegova ekipa odigrala loše, ali da je najvažnije to što se dobro borila.

"Ponovo smo imali problema sa realizacijom u napadu. Odbrana nije bila na nivou kao u meču sa Poljskom. Rusi su nas zasluženo pobedili. Kada smo imali priliku da ih stignemo, pravili smo gluposti. Okrećemo se novoj utakmici sa Francuskom i idemo na pobedu. Nema tu mnogo mudrovanja", rekao je Milić.

Ne propustite