''Orlovi'' vidaju rane, Raća najgore prošao!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.09.2013.
13:53
Izvor: Sportske.net

Dan posle utakmice sa Hrvatskom, Radosav Petrović i Miralem Sulejmani osećaju posledice povreda iz burnog finiša meča. Petrovića čeka duža pauza, Sulejmani neizvestan za Vels.

screenshot: fss.rs
screenshot: fss.rs

Povezane vesti

Iako su priliku dobili tek u drugom poluvremenu, Radosav Petrović i Miralem Sulejmani su najgore prošli kad su u pitanju povrede 'zarađene' u finišu meča na Marakani.

Kad je u pitanju Sulejmani, svima je jasno zbog čega je danas pod lekarskim tretmanima i prava je sreća da nije i teže povreržen posle divljačkog starta Josipa Šimunića.

Dan posle meča, Sulejmani ima veliki otok na butini, a u ovom trenutku nije izvesno koliko će dugo odsustvovati sa terena.

Međutim, kako sada stoje stvari, najteže posledice iz duela sa Hrvatima nosi Radosav Petrović. Tokom dana pojavila se informacija da je čak doživeo prelom skočnog zgloba, što je kasnije sam demantovao, ali ga najverovatnije ipak očekuje duža pauza.

''Posle jednog kornera, sudario sam se sa Nevenom Subotićem i dobio udarac. Ozbiljna je povreda, imam otok i pojavio se hematom. Morao sam da izdržim meč do kraja jer smo imali igrača manje, a i Sulejmani se tada povredio", izjavio je Petrović, a prenosi B92.

Inače, Petroviću je posle meča zbog jakih bolova bilo veoma loše, pa je odmah ambulantnim kolima odvezen na preglede.




Ne propustite