Oslabljeni Radnički želi revanš Zvezdi (20:00h)

Autor: Darko Mitrović
subota 04.05.2013.
11:25
Izvor: Sportske.net

Novi evro-spektakl na programu je u subotu od 20 časova u Kragujevcu. Pobednik Kupa Evrope dočekuje učesnika završnog turnira Lige šampiona u drugoj utakmici finala domaćeg plej-ofa.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog pokušaće pred svojim navijačima da se revanširaju Crvenoj zvezdi za poraz u prvoj utakmici finalne serije plej-ofa, koju su Beograđani dobili tek posle produžetaka.

Radnički bi trijumfom zadržao ravnopravne šanse za osvajanje titule, ali veliki problem ekipi Dejana Udovičića u toj nameri predstavlja činjenica da će u ovaj duel ući bez suspendovanih Damira Burića i kapitena Vanje Udovičića.

Između dva duela finala plej-ofa, Crvena zvezda je imala i težak meč protiv Segeda kojim je i pored minimalnog poraza uspela da se plasira na završni turnir Lige šampiona, koji se krajem meseca održava u Beogradu.

Pitanje je koliko su crveno-beli uspeli da povrate svežinu za večerašnji duel, pa bi to mogao da bude potencijalni adut domaćina, uz, očekivano, veliku podršku sa tribina.

Druga utakmica finalne serije plej-ofa igra se od 20 časova na bazenu SC ''Park'', a titulu osvaja ekipa koja prva stigne do tri pobede.



Ne propustite