Ostojić obnovio povredu, proleće na čekanju

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.02.2014.
10:38
Izvor: Sportske.net

Mladi defanzivac Partizana Miloš Ostojić našao se pred novim problemom sa povredom zadnje lože zbog čega će njegov povratak u takmičatski ritam morati da bude odložen još neko vreme.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šestostruki uzastopni šampion Srbije u subotu kreće u odbranu trofeja a Marko Nikolić do daljnjeg neće moći da računa na povređene Nemanju Kojića i Miloša Ostojića.

Kojić je od ranije otpisan na duže vreme, zbog naprsnuća petne kosti, dok se za Miloša Ostojića verovalo da će se vratiti u takmičarski ritam do početka prolećnog dela sezone.

Mladi štoper povredio je zadnju ložu uoči prvog odlaska za Antaliju a onda se priključio ekipi na startu drugog dela priprema.

Ispostavilo se da je prerano počeo sa treninzima usled čega se vratio na početnu tačku po pitanju povrede i njegovo odsustvo sa terena sada će biti prolongorano.

Ostojić je u prethodnih godinu dana konstantno kuburio sa povredama pošto ga je baš u ovo vreme prethodne godine mučila tetiva. Potom je usledila povreda kolena a onda i problemi sa zadnjom ložom koji se ne javljaju prvi put.

Na kraju, stručni štab Partizana može samo da se nada da će mladi defanzivac tokom proleća konačno staviti povrede "u fioku" i početi da dokazuje talenat zbog kog je završio u prvom timu.

Ne propustite