Ostojić: "Titula, Evropa, lična afirmacija..."

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 08.07.2012.
15:30
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Mladi štoper Partizana ugrabio je priliku koja mu se ukazala u drugom delu sezone prethodnog šampionata i obezbedio sebi mesto u timu sjajnim igrama. Pred početak sezone očekuje da Partizan osvoji šestu uzastopnu titulu a da taj uspeh isprati učešće u LŠ

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Miloš Ostojić je izdanak Partizanove fudbalske škole pošto je sa devet godina stigao u ekipu iz Humske.

Od 2000. godine prošao je sve mlađe kategorije Partizanove škole fudbala i strpljivo čekao šansu u prvom timu. Poverenje mu je ukazao Avgram Grant u drugom delu prethodnog šampionata a Ostojić je priliku iskoristio na pravi način čega je i sam svestan.

"Sve se desilo iznenada. Na meni je bilo da se naviknem što pre i da uradim ono što se od mene tražilo. Mislim da sam donekle uspeo i pokazao da može da se računa na mene. Očekujem da nastavim u istom stilu u narednom šampionatu" rekao je Ostojić.

Ljubiša Tumbaković nedavno je nagovestio da bi Partizan mogao da obustavi potragu za iskusnijim štoperom jer je Ostojić svojim igrama pokazao da bi u tandemu sa Ivanovim mogao da iznese teret prvog štopera u timu crno-belih.

Bez obzira da li će u klub stići konkurencija mladi defanzivac ima zacrtan put kojim želi da ide i od njega neće odustati.

"Svaki igrač ima cilj da dostigne najveći uspeh a to je igranje u LŠ. Nadam se da ćemo uspeti da dođemo do toga ali ni LE ne bi bila tako loša. Trudićemo se da napravimo najbolji mogući rezultat" istakao je OStojič i dodao da se zna koji su Partizanovi ciljevi za predstojeću sezonu.

"U ovoj sezoni očekujem osvajanje nove titule, kao i najbolji mogući uspeh u Evropi a to je plasman u LŠ. Želeo bih da se afirmišem i da nastavim da opravadavam ukazano poverenje" zaključio je Ostojić.

Kako sada stoje stvari, Vladimir Vermezović očigledno računa na mladog Ostojića i očekuje od njega da odgovori na zahteve koji se stavljaju pred prvog štopera.

Ne treba očekivati da će Partizan dovesti novog igrača nekoliko dana pred prvi meč u Evropi pa shodno tome Miloš Ostojić može da računa da će u prvom kvalifikacionom meču LŠ početi meč protiv La Valete.

Ne propustite