Ostojić zadržao Ivkovića u Partizanu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.02.2014.
14:39
Izvor: Sportske.net

Povreda koju Miloš Ostojić doživeo pred polazak na prvi deo priprema u Antaliju donela je Saši Ivkoviću mogućnost da nastavi da radi sa prvim timom kluba iz Humske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Miloš Ostojić povredio je zadnju ložu pred polazak na prvi deo priprema u Antaliju zbog čega je njegovo mesto u avionu popunio štoper Saša Ivković.

Po povratku u Beograd bili je planirano da Ivković bude prosleđen Rabotničkom na pozajmicu a da oporavljeni Ostojić bude uvršten na spisak igrača koji će putovati na drugi deo priprema u Antaliju.

Kako je Ostojić tek u ponedeljak odradio prvi trening nakon dvonedeljne pauze, šef stručnog štaba Marko Nikolić odlučio je da Saša Ivković nastavi da radi sa prvim timom a da Ostojić ostane u Beogradu.

"Istina je, Ivković je na spisku putnika i ponovo putuje sa nama na pripreme" izjavio je Nikolić pred sutrašnji polazak za Antaliju.

Izvesno je da se na Ivkovića ne računa ozbiljnije u nastavku sezone ali je za sada povreda Miloša Ostojića omogućila mladom štoperu da nastavi da radi sa prvim timom što će sigurno uticati na jačanje kvaliteta defanzivca Partizana.

Ne propustite