Otkud priče o nedisciplini u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.05.2014.
23:38
Izvor: Sportske.net

Poslednjih dana svedoci smo sve većeg broja vesti o navodnoj neslozi među igračima Partizana, čak i fizičkim sukobima, stavljanjima pojedinih standardnih igrača na transfer listu... Iz Humske to sve kategorički demantuju, pa se postavlja pitanje zašto su

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Podsetimo, uoči poslednjeg kola Superlige između Partizana i Čukaričkog, u pojedinim medijima se pojavila informacija kako je štoper Partizana Branislav Trajković došao u sukob sa Sašom Markovićem, da je bilo i kraćeg fizičkog obračuna i da je posle svega Trajković navodno odstranjen iz tima i predložen za stavljanje na transfer listu ovog leta.

Tim povodom se zatim oglasio i sam Trajković, koji jeste dobio nešto duži odmor, ali uverava da nema govora o tome da trener Nikolić ne računa na njega. Takođe, štoper Partizana je priznao da se jeste ''koškao'' sa saigračem na treningu, ali da nikakvog fizičkog obračuna nije bilo.

Posle utakmice i Marko Nikolić je ''očitao lekciju'' novinarima, kako pišu ''da mu se igrači biju, a ne biju se'', ''da on nekoga stavlja na transfer listu, a ne stavlja'' i tome slično.

Međutim, u međuvremenu se pojavljuje još spekulacija o navodnim incidentima na treninzima Partizana ovih dana. Tako je ''procurela'' i vest kako su navodno Škuletić i Grbić bili u sukobu sa kondicionim trenerom Basarićem, što bi valjda trebalo da dočara da su crno-beli baš uzdrmani zbog gubitka titule i kako trener Nikolić već ''gubi konce''.

Međutim, usledio je i demanti od strane Škuletića, koji je u izjavi ''Novostima'' poručio da je šokiran najnovijim napisima u medijima na tu temu, da je i Petar Grbić u šoku zbog svega toga, uz pitanje ''kome idu u prilog takve priče''.

Poput Trajkovića, i Škuletić je naglasio da će se 14. juna pojaviti na prozivci, uz uveravanje da nikakvih disciplinskih problema nije bilo...








Ne propustite