Oumaru ne može u Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.07.2013.
15:17
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Posle najnovijih spekulacija oko interesovanja Crvene zvezde za Abubakara Oumarua, iz Vojvodine još jednom poručili da njihovi fudbaleri neće pojačavati beogradske ''večite rivale''.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Od mogućnosti da Abubakar Oumaru ovog leta pojača Crvenu zvezdu neće biti ništa. Naime, tim povodom održan je sastanak prvog čoveka Vojvodine Balše Butorovića i novog sportskog direktora Saše Drakulića koji se potom oglasio demantujući bilo kakvu mogućnost da se takve spekulacije ostvare.

Naime, Vojvodina će i dalje poštovati stav koji je zastupao pokojni predsednik Ratko Butorović, da igrači ovog kluba ne mogu da prelaze u redove beogradskih ''večitih rivala'' - Partizana i Crvene zvezde, pa samim tim nema govora ni o povratku Oumarua na Marakanu.

''Sledimo put našeg pokojnog predsednika Bate, da se igrači Vojvodine ne daju našim najvećim rivalima, Partizanu i Crvenoj zvezdi. To je i moj stav od kada sam došao na funkciju sportskog direktora.

Abubakar je jedan od najboljih stranaca u našoj ligi, ako ne i najbolji. Nama je potreban u timu, ali ako dobijemo finansijsku ponudu koja zadovoljava Vošu i igrača, on će moći da ide samo u inostranstvo'', istakao je Drakulić za zvanični sajt.

Ne propustite