Oumaru - Razočaranje za kraj...

Autor: Darko Mitrović
subota 10.08.2013.
18:37
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Odlazak Abubakara Oumarua iz Vojvodine u belgijski Beveren nije iznenađenje, ali je sve u novosadskom klubu zaboleo način na koji je Kamerunac napustio redove ''Lala''.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Detalje su izneli čelnici Vojvodine tokom subotnjeg razgovora sa novinarima, a iz svega što se moglo čuti, zaključak je da se Oumaru na rastanku od Vojvodine nije poneo kao profesionalac.

Naime, predsednik Balša Butorović je prisutnim novinarima u subotu rekao da je sada već bivši napadač Vojvodine samoinicijativno i bez znanja kluba potpisao ugovor sa Beverenom.

Kamerunac je rekao da putuje u Pariz kod devojke, a ustvari je otišao u Belgiju i dogovorio se sa Beverenom.

Takođe, naglašeno je da je Oumaru odbijao da igra za Vojvodinu protiv Hibernijansa, Honveda i Bursaspora. Pred svaku utakmicu potpredsednik kluba Mateja Kežman ga je bukvalno molio da obuče dres i, na sreću, uspevao u tim namerama.

Na kraju, Abubakar je posle utakmice u Bursi direktno otišao u Belgiju poručivši da ne želi više da igra u Vojvodini i Srbiji i potpisao ugovor pod istim uslovima koje je imao u novosadskom klubu.

Koliko god da je svojim igrama oduševljavao navijače Vojvodine, ovim postupcima Oumaru je bacio veliku senku na sve ono što je uradio u dresu ''Lala''.

Ne propustite