Ovo nije prvoaprilska šala - Nole peva na rumunskom!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.04.2014.
14:13
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković još jednom je pokazao da u sebi krije milion talenata. Druge reket sveta propevao je na rumunskom a zahvaljujući teniserki Mirijam Bulgaru snimak na kome Nole "recituje" rumunsku pesmu "Senzacija" dospeo je na društvene mreže.

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Momak koji je tokom prethodne dve nedelje dokazao da mu forma nije u padu, i da sa dve titule na Mastersima i Indijan Velsu i Majamiju ponovo juriša ka vrhu ATP liste, iznova je uspeo da nasmeje sportsku javnost.

Rumunska teniserka Mirijam Bulgaru koja ima 15 godina objavila je na svom "Instagram" profilu kratak video na kojem se vidi kako Novak Đoković recituje rumunsku pesmu.


Ukoliko se pitate kako je došao na ideju da upamti reči pesme koju izvodi grupa "Sistem" evo vam odgovora.

Još kao junior Nole je imao priliku da "cimeruje" sa Rumunom Viktorom Jonicom. Rumunski teniser prečesto je slušao pomenutu pesmu pa je Đoković na kraju zatražio da ga Jonica nauči da je peva i da mu objasni značenje reči.

Snimak koji možete pogledati u prilogu govori da je Đoković uspeo da savlada i rumunsku pesmu i da je posle desetak godina reprodukuje jako tečno i razumljivo za one koji govore rumunski.

Ne propustite