Ožegović "cupka" pred Borču

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.04.2013.
22:18
Izvor: Sportske.net

Mladi napadač Crvene zvezde Ognjen Ožegović nestrpljiv je pred duel sa BSK-om iz Borče koji bi mogao da mu bude prvi zvanični koji je počeo u startnoj postavi crveno-belih.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Povreda Darka Lazovića mogla bi da otvori vrata Ognjenu Ožegoviću koji se nada da će na predstojećoj utakmici u Borči dobiti priliku da debituje kao starter u prvom timu Crvene zvezde.

"Spreman sam da počnem utakmicu, ali šef će odlučiti ko će na teren. Meni više odgovara kada igram po strani. Imam više prostora i lakše mogu da iskoristim svoju brzinu a i trener Sa Pintu me vidi na poziciji krilnog napadača" kazao je Ožegović za "Novosti".

Ožegović ne krije da bi pogodak u prvom timu za njega bio ostvarenje sna ali poručuje da više od svega želi da sa "Delijama" proslavi pogodak na "večitom derbiju".

"Svakog dana sanjam gol! Jedva čekam da postignem prvi u utakmici za bodove, ali ipak, moj najveći san je da zatresem mrežu na večitom derbiju i da proslavim na 'severu'. Nadam se da će uskoro doći vreme i za to" poručio je Ožegović.

Do derbija, i šanse da Ožegović ostvari svoj san, ima još tačno mesec dana a pre toga mladi napadač mogao bi da se dokaže protiv nešto slabijih rivala kakav je i BSK iz Borče.

Duel na "Vizelj parku" igra se u nedelju sa početkom od 16 časova.

Ne propustite