Ožegović: "Nisam uvredio trenera i klub!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.05.2013.
09:39
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler Crvene zvezde Ognjen Ožegović demantovao je da je tokom prošlonedeljnog treninga uvradio trenera Ivicu Momčilovića i time pokazao da ne zaslužuje dres Crvene zvezde.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prethodne nedelje Ognjen Ožegović napravio je manji performans po završetku treninga Crvene zvezde koji je u očima javnosti izgledao sasvim drugačije od onoga što se zapravo dogodilo.

Ožegović nije želeo da podigne marker koji je bacio iako ga je trener Ivica Momčilović zamolio da to učini. Ispostavilo se, međutim, da se radilo o internoj šali njih dvojice.

"Cela stvar je napumpana! Kao da neko želi da me ocrni u javnosti. Nisam bacio marker, već sam ga spustio na zemlju. Moča mi je rekao da ga pokupim, malo je i podviknuo, a onda sam mu kroz šalu dobacio da će to uraditi neko mlađi. Obojica smo se nasmejali. Bez obzira na to, nas dvojica smo se zezali i šalili" kazao je Ožegović a prenosi "Kurir".

Ožegović je zbog toga prethodne nedelje u javnosti predstavljen kao neko ko ne poštuje dres koji nosi i ko ne zaslužuje da bude u Zvezdi. Ipak, talentovani fudbaler smatra da je vrlo dobro upoznat sa time gde se nalazi i čiji dres nosi.

"U Zvezdi sam od pionira. Bio sam kapiten u omladinskim selekcijama - i meni neko onda da kaže da ne znam šta je taj sveti dres! Strašno! Ja sam dete Crvene zvezde, tu sam fudbalski rođen i vaspitan" poručuje Ožegović.

Da je ono što se dogodilo na treningu prošlost potvrdio je i Ivica Momčilović koji je opravdao Ožegovića i kazao da nije bilo "incidenta" na treningu.


"Sve se desilo u šali. Ognjen i ja smo se kladili tokom izvođenja penala. Ništa nije bilo negativno, kako su neki mediji predstavili. Poznajem ga još iz omladinskog pogona, jedno vreme sam mu bio i trener. Dečko je na mestu, ne treba ga kriviti i stavljati ga na rub srama" istakao je pomoćnik Rikarda Sa Pintua.

Ožegović bi u nedelju mogao da dobije priliku da odigra svih 90 minuta u duelu sa Vojvodinom koji će biti poslednji u tekućoj sezoni za fudbalere Crvene zvezde.

Ne propustite