Ožegović za "Sportske": "Robijeve reči mi daju samopouzdanje"

Autor: Boris Jovanović
subota 18.02.2012.
12:30
Izvor: Sportske.net

Velika crveno - bela nada nam otkrio kako teku pripreme u Antaliji, koji igrač mu je uzor, osim Drogbe, šta očekuje i od proleća, ali i dalje budućnosti na "Marakani"...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Robert Prosinečki je ocenio da je talenat Ognjena Ožegovića fascinantan i da sa njim treba raditi kako bi se taj potencijal razvio u pravo Zvezdino blago.

Velika očekivanja za mladog momka.

"Naravno da mi prija svaka pozitivna reč od šefa i to mi daje samopouzdanje na terenu. Što se tiče minutaže,na meni je da radim i igram što je bolje moguće. Uz to će doći i golovi što je povezano sa brojem minuta na terenu", počinje priču iz Antalije Ognjen Ožegović.

U decembru je bilo neizvesno hoće li uopšte ostati u Zvezdi, na "Marakani" je postojala bojazan da će ga ugrabiti Olimpijakos.

"Što se tiče ugovora ne bih da pričam mnogo o tome ja sam sada Zvezdin igrač i ostavljam iza sebe sve priče oko Olimpijakosa i ostalih klubova", kategoričan je mladi napadač.

Prvi gol u seniorskom dresu je postigao u Trebinju?

"Osećaj posle prvog postignutog gola je neopisiv, želim ih još mnogo", gleda napred Ožegović.

Otkud u Zvezdi?

"U Zvezdu sam došao na preporuku Petra Krivokuće koji je tada bio direktor omladinske škole i koji mi je mnogo pomogao da se afirmišem u Beogradu", otkriva napadač koji je stigao iz Banjaluke.

Znamo da mu je idol Drogba, ima li uzor među srpskim napadačima.

"Težim ka tome da postanem jedan od najboljih evropskih napadaća, Drogba mi je idol od kada igram fudbal, a od naših napadača Danko Lazović", dodaje Ožegović .

Zvezdi u Antaliji zameraju da je neefikasna?

"Akcenat je na fizičkoj spremi. Što se tiče utakmica rotirali smo mnogo igrača i odlično smo odradili što se tražilo od nas. Što se tiče efikasnosti, nadam se da ćemo u drugoj polusezoni znatno popraviti realizaciju i da ću dati doprinos tome", nada se 17 - godišnji fudbaler.

Budućnost?

"Nadam se kao i sve Delije da će ova generacija vratiti sjaj Zvezdi. Sve ćemo uraditi da budemo pravi i  obradujemo naše navijače", završio je jedan od svojih prvih intervjua u seniorskom fudbalu, Ognjen Ožegović.


Ne propustite