Pantić: "'Delije', izvinite!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.05.2013.
13:24
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Pantić izvinio se navijačima zbog nepromišljenog gesta koji je napravio sredinom drugog dela meča sa Slobodom, kada je u revoltu uputio loptu ka istočnoj tribini "Marakane".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde i onako su rezignirani načinom igre pojedinih fudbalera tokom duela sa Slobodom, a ulje na vatru dolio je Aleksandar Pantić sredinom drugog poluvremena.

Bivši fudbaler Rada je u revoltu namerno ispucao loptu ka navijačima na istočnoj tribini što je izazvalo gnev publike o čemu je bilo reči i nakon utakmice. Dan nakon drugog uzastopnog poraza u JSL, Pantić se javno izvinio navijačima.


"Izvinjavam se navijačima, saigračima, ljudima u stručnom štabu i svim zaposlenima u klubu na gestu koji sam napravio sredinom drugog poluvremena. Osećao sam se veoma teško i poraženo zbog dešavanja na terenu i negativnog rezultata što je rezultiralo mojom nervozom i ispucavanjem lopte prema istočnoj tribini. Nisam uspeo da primirim loptu koja mi je pobegla u aut i iz besa i očaja sam je šutnuo ka 'istoku'. Nisam imao nameru nikoga da pogodim, i ovim putem se još jednom izvinjavam svima zbog svog, bez sumnje, nerezonskog poteza" kazao je Pantić.

Pored pomentuog ispucavanja lopte ka tribini, Pantić je ironično "aplaudirao" navijačima nakon poslednjeg sudijskog zvižduka. Svestan da nije bio u pravu, Pantić osuđuje i taj svoj postupak.

"Moje 'aplaudiranje' takođe nema opravdanja. Svaki navijač koji kupi ulaznicu i dođe na stadion ima puno pravo da izrazi svoje nezadovoljstvo zvižducima ili skandiranjem. Kao što su nas tokom sezone navijači bodrili, tako su nam juče jasno stavili do znanja šta misle o našoj lošoj partiji i porazu od Slobode" završio je Pantić.

Na navijačima Crvene zvezde je da prihvate upućeno izvinjenje ili da odbiju "ruku pomirenja". Koju će opciju izabrati, videćemo u Novom Sadu, ukoliko Pantić uopšte bude u timu nakon "reza" koji je Sa Pintu napravio nakon poraza od Slobode.

Ne propustite