Pao i Donji Srem, Voša sama na vrhu!

Autor: Darko Mitrović
subota 01.09.2012.
22:54
Izvor: Sportske.net

U duelu dve prvoplasirane ekipe pre ovog kola, Vojvodina je na svom terenu, ali u ulozi formalnog gosta, uspela da nanese prvi poraz najprijatnijem iznenađenju na početku sezone, ekipi Donjeg Srema.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Posle iznenađujućih pobeda na Karaburmi i nad Partizanom, te ''problematičnog'' remija u Užicu, fudbaleri Donjeg Srema večeras su doživeli i prvi poraz, i to od ekipe Vojvodine, koja se tako izdvojila na liderskoj poziciji.

Vojvodina je večeras na svom ''Karađorđu'', gde je Donji Srem imao ulogu domaćina slavila minimalnim rezultatom 1:0, a čovek odluke bio je rezervista Milan Bojović.

On je u 56. minutu izveo slobodan udarac, pronašao ''pukotinu'' u živom zidu i poslao loptu u mrežu nemoćnog golmana domaćih.

Isti igrač je u nastavku još jednom ozbiljno pripretio, a do kraja su i gosti posle jedne nesigurne intervencije odbrane Novosađana, mogli i do izjednačenja.

Ipak, ostalo je 1:0 za Vojvodinu, koja posle četiri kola ima deset osvojenih bodova (tri pobede i jedan remi), dok je Donji Srem ostao na sedam.


Ne propustite