Partizan autogolom do pobede nad ''optičarima''

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.02.2012.
18:30
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Kombinovani sastav Partizana, bez fudbalera koji imaju reprezentativne obaveze, savladao je danas u poslednjoj proveri pred nastavak sezone svoju ''filijalu'' Teleoptik minimalnim rezultatom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kao i u poslednjoj proveri u Antaliji, crno-beli ni danas nisu ostavili povoljan utisak, ali su na kraju ipak stigli do pobede rezultatom 1:0.

Presudio je autogol, koji je u 44. minutu postigao Nikolić. On je pokušao da preseče pas koji je Saša Ilić uputio ka Eduardu, ali je tom prilikom zatresao sopstvenu mrežu - 1:0.

Osim reprezentativaca trener Partizana Avram Grant u ovom meču nije računao ni na Davida Mangu koji se požalio na povredu tokom prepodnevnog treninga.

Iskusni stručnjak neposredno posle meča nije želeo da daje neke opširnije ocene današnjeg duela sa ''optičarima''.

''Bio je to dobar trening. Nemam poseban komentar'', izustio je Izraelac.

Partizan: Radiša Ilić (Petrović), Ostojić, Rnić (Anderson), Stanković, Volkov, Smiljanić, Babović (Jojić), Vukić (Ninković), Tomić (Babić), Eduardo (Saša Ilić), Dijara (Eduardo).

Teleoptik: Filipović, Crnoglavac, Milovanović, Živković, Aškovski, Popara, Ljujić, Šaka, Petrović, Marković, Mitrović. Igrali su još: Tomić, Nikolić, Trpljanin, Simić, Čuburdić, Arsić.

Ne propustite