Partizan bez Ivanova na Širak!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.07.2013.
13:20
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Partizana Ivan Ivanov neće se naći na terenu u duelu koji njegov tim za manje od dva časa igra protiv šampiona Jermenije. Crno-beli ga čuvaju za transfer ili je zaista u pitanju nezadovoljstvo koje je Bugarin izrazio juče?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Saga oko transfera bugarskog internacionalca Ivana Ivanova u Bazel biće nastavljena i nakon povratka crno-bele ekspedicije sa istoka kontinenta.

Poslednja vest koja stiže iz Đumirja je da Ivan Ivanov neće biti u timu za današnji susret, što nepobitno govori o tome da se planira njegov transfer u redove šampiona Švajcarske.

Naime, iako iz tabora Partizana tvrde da je razloga što Ivanov nije u timu njegova izjava da pishički nije spreman da nastupi, jasno je da su u Partizanu shvatili da im inat neće doneti ništa i da je bolje da štopera prodaju Bazelu koji će ga uzeti samo ako Bugarin ne upiše nastup u kvalifikacijama za LŠ u crno-belom dresu.


Objašnjenje Ratomira Babića je da Ivanov nije u timu zbog toga što nije preman da igra ali tu priču treba uzeti sa velikom dozom rezerve, posebno ako se uzme u obzir da bi Ivanov mogao da tuži Partizan i klub napusti kao slobodan igrač jer postoje određena dugovanja prema njemu.

"Ivanov je jutros došao kod Rašovića i sportskog direktora Nađa i saopštio im da nije spreman psihički i fizički da igra protiv Širaka, jer celu noć nije spavao. Klub ga nije prodao, već je to njegova želja da ne igra, a takvi igrači nam nisu potrebni u ekipi" rekao je član uprave crno-belih Ratomir Babić a prenosi "Mondo".

Babić je najavio da će Ivanov snositi posledice kada se ekspedicija šampiona Srbije vrati u Beograd ali je mnogo izvesnije da će crno-beli pristati na ponudu Bazela i prodati Ivanova šampionu Švajcarske.

Ne propustite