Partizan bez špica dao 'tri komada' u Jakovu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.11.2013.
16:26
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana savladali su srpskoligaša iz Jakova rezultatom 3:0 a interesantno je da su crno-beli bili golgeterski raspoloženi u trenucima kada Vuk Rašović nije imao na raspolaganju nijednog klasičnog napadača.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šestostruki uzastopni šampion Srbije odigrao je danas u Jakovu kontrolnu utakmicu protiv tamošnjeg srpskoligaša, ekipe Srema.

Iako je bilo očekivano da klub iz trećeg ranga pruži tek simboličan otpor kvalitetnijem rivalu, interesantno je bilo to što su crno-beli bez klasičnog špica u timu slavili rezultatom 3:0 (2:0).

Rašović je priliku ukazao skoro svim igračima koji nastupaju u Superligi a najraspoloženiji u prvom delu meča bio je Saša Ilić. Kapiten Partizana delio je saigračima pasove kao od šale a prvi pogodak pao je već na samom startu meča.

Upravo je Ilićev proklamovani nasledik Nikola Ninković iskoristio grešku odbrane Srema i doneo prednost crno-belima. Do odlaska na odmor pogodio je i Andrija Živković iz 'slobodnjaka' pa je Partizan na odmor otišao sa dva gola prednosti.

Treći gol kojim je postavljen konačan ishod meča bio je delo Filipa Malbašića u 61. minutu utakmice.

Srem: Grujičić, Filipović, Radojević, Lilić, Pajić, Todorić, Njegoš, Kiković, Lazić, Svilar, Bastajić. Igrali su još: Marianov, Arsenović, Mitrović, Gmizić, Nišavić, Dejanović.

Partizan: Ž. Živković, Obradović, Volkov, Ivković, Stanković, Đemba – Đemba, Marković, Ilić, A. Živković, Luka, Ninković. Igrali su još: Petrović, M.Živković, Bogosavac, Crnoglavac, Milovanović, Ljujić, Minić, Malbašić, Mijailović, Šaponjić, Janjić.

Naredni takmičarski meč fudbaleri Partizana igraju u nedelju protiv Voždovca na stadionu FK Obilić na Vračaru.

Ne propustite