Partizan bira samo najbolja rešenja!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 09.06.2014.
12:02
Izvor: Sportske.net

Ne obazirući se na medijske spekulacije, trener Partizana Marko Nikolić donekle je nagovestio u kom smeru će ići Partizanove aktivnosti u prelaznom roku.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Uzbudljivo je leto pred ekipom Partizana, koja čeka definitivnu odluku UEFA i potencijalnu mogućnost nastupa u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Završena sezona je pažnju usmerila na reorganizaciju igračkog kadra, Partizan je odlučan da zadrži najbolje i pojača se na odgovarajućim pozicijama, kako je Nikolić rekao, birajući samo najbolja rešenja za tim.

U javnosti se već spekuliše sa imenima, pominjani su Vasil Božikov, Marko Lomić, Nemanja Tubić, te Enver Alivodić i Abubakar Oumaru.

U razgovoru za 'Novosti', Marko Nikolić priznaje da Partizan želi pomenute igrače, ali da se još uvek ništa ne zna konkretno.

„To jesu imena koja se nalaze na našem spisku, a koliko ćemo biti u mogućnosti da ga realizujemo – videćemo. Ipak, ništa se još nije pokrenulo, sa nekima smo malo razgovarali, ali ništa više od toga. Sve su to dokazani i kvalitetni fudbaleri, skautirali smo veći broj igrača i veća iznenađenja ne treba očekivati.“, rekao je Nikolić.

Kako je već rečeno, pažnja se prvenstveno usmerava ka zadržavanju okosnice tima.

„To je najbitinije, baza i okosnica tima, što nam ostavlja mogućnost za dopunsku selekciju čime bismo samo unapredili tim i pojačali kvalitet. Uzbuđenja u prelaznom roku treba očekivati jedino u slučaju da nas neko napusti zbog ponude koja se ne odbija.“, jasan je trener Partizana.


Ne propustite