Partizan - Čeka se Trajković, Škuletić stiže, Vitas 'na čekanju'

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.01.2014.
19:49
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan mogao bi tokom naredne nedelje da obezbedi potpise barem dvojice igrača koji bi pojačali konkurenciju u najisturenijoj i poslednjoj liniji tima.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Šestostruki uzastopni šampion Srbije ušao je u Novu Godinu sa "samo" dva pojačanja koja su promovisana u 2013.

Pored Miroslava Vulićevića i Nikole Drinčića crno-beli bi do početka prolećnog dela sezone trebalo da angažuju još minimum jednog štopera i jednog napadača ali od "zatvaranja" tih transfera još uvek nema ništa.

Kako prenose "Novosti" u petak je iz Humske na adresu Branislava Trajkovića poslata "pojačana" ponuda koja bi trebalo da privoli iskusnog štopera u redove crno-belih ali je problem i to što Antalijaspor ozbiljno "pritiska" defanzivca Vojvodine da prihvati ponudu koja mu je data.

Predstojeći vikend trebalo bi da pruži odgovor po pitanju Branislava Trajkovića a ako Partizan ostane bez njega u igri su još neka imena, što potvrđuje i Albert Nađ.

"Pozicija štopera je jedan od prioriteta i normalno je da nismo fokusirani samo na jedno ime. Trajković još nije završena priča, ni za nas, ni za druge zainteresovane klubove. Postoje još dva-tri igrača na toj poziciji koji su nam zanimljivi i sigurno je da ćemo biti spremni za sve varijante bez obzira na rasplet priče sa Trajkovićem" objašnjava Nađ.

Prvo ime koje se nalazi ispod Trajkovićevog je ime kapitena "Građevinara". Uroš Vitas je na meti Partizana bio i tokom leta a dolaskom Marka Nikolića u klub stvoreni su svi preduslovi da Nišlija zaista i pristupi šampionu Srbije.

Njegov angažman zavisiće, kako je već rečeno, od konačne odluke Branislava Trajkovića.

Kada je napadačka linija u pitanju, Adres Rios zvanično je još uvek Partizanova meta iako mediji u Meksiku tvrde da je Argentinac već potpisao za Ameriku. Tu je i Petar Škuletić koji će se izvesno vratiti u Humsku ove zime.

"I dalje smo u pregovorima za Riosa. Obostrana želja postoji, a šta će se tačno izdešavati to je nemoguće reći sa sigurnošću. Kada je Škuletić u pitanju, ostalo je da se usaglase još neki detalji. Ne bih se bavio predviđanjima, ni mogućim datumima za ozvaničenje, ali svakako očekujem da se posao završi uspešno" zaključio je Nađ.

Sve u svemu, predstojeća nedelja mogla bi da bude ključna za Partizan kada su pojačanja u pitanju. Dovođenjem napadača i štopera Marko Nikolić bi ima tim sa kojim bi mogao da počne pripreme a svako dodatno pojačanje bilo bi još jedan "plus" za crno-bele do početka prolećnog dela sezone.

Ne propustite