Partizan - Da li je i Nađu ''prekipelo''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.08.2013.
21:38
Izvor: Sportske.net

Dozvola koju je Upravni odbor na sednici u ponedeljak dao za prelazak Aleksandra Mitrovića u Anderleht još jednom je značajno uzburkala strasti u Humskoj, ali predsednik Dragan Đurić je i ovog puta na kraju ''isterao svoje''. Sportski direktor Nađ je bio

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Da je funkcija sportskog direktora Partizana poslednjih godina veoma nezahvalna, sve više se uverava i aktuelni direktor Albert Nađ.

Poput njegovih prethodnika, Mladena Krstajića, ili Ljubiše Tumbakovića, i Nađ je sve češće u situaciji da ulazi u polemiku sa pojedinim članovima najužeg rukovodstva kluba. U medijima se od ponedeljka pominje i njegova žestoka polemika sa Ratomirom Babićem, ali kako to u Humskoj obično biva od kada je aktuelna uprava na svojim pozicijama, stav sportskog direktora je daleko od presudnog za bilo koga od čelnika kluba.

Od početka prelaznog roka, i predsednik Dragan Đurić i direktor Nađ su uveravali javnost da je Aleksandar Mitrović potreban Partizanu bar još godinu dana, da od njegovog odlaska u inostranstvo nema ništa, ali na kraju je došlo do, za mnoge očekivanog, preokreta.

Iako je Nađ ostao pri tom ranije izrečenom stavu, a Đurić ''promenio ploču'', očigledno da predsednikova reč u Humskoj uvek ima mnogo veću ''specifičnu težinu'', bez obzira za šta se prvi čovek kluba u datom trenutku zalaže.

Direktoru sada ostaje ili da prihvati svršen čin, ili uđe u otvoren sukob sa čelnicima kluba poput Krstajića, ili da pobegne ''glavom bez obzira'' poput Tumbakovića. U svakom slučaju, njegov stav neće mnogo zabrinuti ni Đurića ni njegove najbliže saradnike, ali je Nađ ipak imao šta da kaže povodom svega u izjavi ''Novostima''.

''Moj stav se zna - nisam bio za prodaju Mitrovića i Ivanova, niti sam ih ja prodao! Smatram da kada nešto kažemo, iza toga moramo da stojimo.

Što se mene lično tiče, ja sam potpuno čist i radim samo u korist Partizana, a za druge ne mogu da govorim, neka oni kažu.

Uradio sam koliko sam mogao jer praktično nisam ni imao budžet, samo je Fofana doveden sa plaćenim obeštećenjem'',
izjavio je Nađ, uz nadu da bi transferom Mitrovića finansijska situacija u klubu mogla donekle da se popravi.

Ne propustite